Tuesday, November 21, 2006

Reactie van de Foreign Media Group (2)

Goedemiddag meneer Bootsma,

Wij hebben uw mail ontvangen en gelezen. Ik wil hier graag op reageren, ik weet dat de heer Terpstra dit ook reeds heeft gedaan. Maar beter 2 reacties dan helemaal geen reactie.

Wij begrijpen heel goed dat de overlast van onze bouwwerkzaamheden erg vervelend zijn. Vanaf het begin van dit jaar zijn wij bezig geweest om, in goed overleg met een aantal bewoners van de Elizabethstraat, alles rondom de bouw in goede banen te leiden. Ik ben daar zelf nauw bij betrokken geweest en onderhoud nog steeds contact met(...) Voor zover het te ondervangen valt meld ik bij haar direct wanneer er een blokkade van de straat op komst is. Tevens meld ik dit bij Organisatiebureau De Boer die op de hoek van de Elizabethstraat/Westersingel zit. Ik ben natuurlijk ook afhankelijk van de informatie die ik ontvang van het bouwbedrijf, dus niet alles is bekend bij mij. Helaas is het niet bij te houden wanneer er bijvoorbeeld laad- en loswerkzaamheden e.d. zijn die de straat dan tijdelijk blokkeren. Dus dan kan het voorkomen dat u net op zo’n moment hinder ondervindt.

De planning is dat de bouw in week 51/52 gereed is, dus het einde is in zicht. Ik heb haar zoals u kunt zien een cc van deze mail gestuurd.

Ik wil wel van deze gelegenheid gebruik maken om u onze excuses aan te bieden en ik hoop dat u niet veel last meer zult hebben. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u mij gerust bellen. Uiteraard bent u, net als alle andere bewoners van de Elizabethstraat, in het nieuwe jaar van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in ons verbouwde pand. Vooral het uitzicht over Leeuwarden vanuit de directiekamer op de 4e verdieping is de moeite waard. Wij verwelkomen u graag!

1 Comments:

Blogger Remco Reiding said...

Als er hier al een antwoord komt op zo'n brief, dan is het iets in de zin van "job tvoja matj". Alle hulde dus aan de Foreign Media Group!

8:50 PM  

Post a Comment

<< Home