Thursday, November 12, 2009

De Berenloop

De Berenloop. Die was afgelopen zondag en ik rende weer mee over het prachtige Terschelling. Het was fantastisch weer om te lopen. Beetje mistig, acht graden en geen wind.

Ik deed mee aan de halve marathon. Met een goed resultaat. Ik was in 1.38,50 binnen. Bij lange na geen nieuw pr. Ik had de pech ergens in het midden te starten. Ik had ruim zeven minuten nodig om weg te komen. Het werd voor mij één lange inhaalrace met obstakels. Met dat laatste bedoel ik tragere lopers die de weg versperren of plotseling naar links gaan als jij aan het passeren bent.

Maar toch tevreden dus. Met name omdat ik de man met de hamer niet gezien heb (hoe heb ik die kunnen missen?) en omdat ik redelijk goed over het strand gelopen heb. Dat was m'n grootste angst. Vorig jaar tijdens de hele marathon heb ik daar gewandeld, nu kon ik blijven rennen.

Hoe nu verder? Simpel. Ik ga mij de komende tijd voorbereiden op de marathon van Rotterdam. Ik zal daar hier verslag van doen. Mijn doel daar: Finishen binnen 03.43,17. Dan loop je 11,3 kilometer per uur gemiddeld.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home