Sunday, February 11, 2007

Douwe Heeringa, Brel 2.

"Als 'r liefde bestaat, vrouw tot man, man tot vrouw. Dan bestaat er nog hoop op een tijd zonder rouw. Als liefde bestaat, van de mens voor elkaar". Een stuk tekst uit het lied "Als er liefde bestaat" van de man op de foto, Douwe Heeringa. Douwe, die je altijd op 100 meter al kunt ruiken omdat hij ladingen Chanel no. 5 gebruikt, heeft een nieuwe CD uitgebracht: Brel 2. Brel 1 (eigenlijk: Brel, in Fries) was zijn grootste succes. No vond hij het tijd om deel 2 uit te brengen. En ik ben daar eerlijk gezegd best van onder de indruk. Als je één nummer gehoord hebt blijf je hangen. Dat is met name de verdienste van Douwe. Zijn karakteristieke stem blijft boeien.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ik heb een theatertje, www.beauforthuis.nl en ik wil Douwe boeken. Maar ik vind hetm maar niuet. Hebben jullie een email-adres of een telefoonnummer?
Lidwien Vork

10:17 AM  
Anonymous Anonymous said...

Pas op, Douwe, dat je goed word aangekondigd! Het Beauforthuis ziet kans om een in een aankondiging van een concert op 19 juni met Joseph Bowie te schrijven dat dit een trompettist is. Toevallig speelt de man TROMBONE - en dat is echt een heel ander instrument...

4:18 PM  

Post a Comment

<< Home