Tuesday, January 30, 2007

Win een vliegreis met het CDA!!!

Als je naar de Wereld draait door kijkt zie je regelmatig presentatoren van belspelletjes "per ongeluk" een antwoord weggeven. Een verspreking is altijd mogelijk zullen we maar zeggen. De webmasters van het CDA-Fryslân hebben waarschijnlijk te vaak naar dat soort programma's gekeken. (bron: www.cda-fryslan.nl)

Win een vliegreis boven Fryslân!


Het CDA Lemsterland organiseert een prijsvraag waarmee een vliegreis boven de provincie Fryslân is te winnen voor 3 personen.

Beantwoord onderstaande drie vragen, stuur de antwoorden per mail naar sietske21@home.nl (Sietske Poepjes) óf stuur de antwoorden per “gewone post” naar Prijsvraag Vliegactie, p/a W. Barendszstraat 13, 8531 KW LEMMER. Tot en met zaterdag 17 februari 2007 kunnen antwoorden worden ingezonden.

De vragen zijn:

  1. Wie is de lijsttrekker van het CDA ?
  2. Wie is de fractievoorzitter van het CDA in de provinciale staten ?
  3. Waar staan de letters CDA voor?

Uit de (correcte) inzendingen zullen 3 winnaars worden getrokken die in het gezelschap van de provinciale lijsttrekker voor het CDA, de heer Sjoerd Galema, boven Fryslân gaan vliegen. Deze vliegtocht wordt u aangeboden door de CDA-leden tweede kamerlid Roland Kortenhorst (Joure) en Henk van Ginneken (Langezwaag). Zij vliegen met een eigen vliegtuig en zijn lid van de Vliegvereniging en –school Fryslân te Drachten. Meer informatie over deze vliegvereniging is te vinden op

Voor de mensen die het niet hebben gezien: De lijsttrekker van het CDA is dus Sjoerd Galema. (vetgedrukt) De fractievoorzitter wordt nog net niet weggegeven en de vraag waar de C, de D en de A voor staan lijkt me vrij simpel. Dus doe een gok en wie weet win je een vliegreis boven Fryslân.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Uhh, CDA... Christian Dutch Airlines ?

2:22 PM  

Post a Comment

<< Home