Sunday, August 27, 2006

Nieuws uit Moskou!

Ik ha it helle!!! Bij deze dan een kort eerste verslag met wat foto's.


We zijn zomdag aan het begin van de middag aangekomen op het Rode Plein. Dat was de afsluiting van de fietstocht van goed 180 kilometer door het heuvelachtige landschap rondom Dmitrov. Mooie wegen, pittige klimmetjes en vrij aardige wegen. Dat wil zeggen zonder al teveel gaten in het wegdek.

De tocht ging niet alleen over verharde wegen. De fietsen waren zo smerig dat het lastig was ze goed schoon te krijgen. Deze hand doet een poging het zadel wat op te poetsen.

Met het weer hebben we het goed getroffen. Ik ben zelfs een beetje verkleurd. Dat tegen de verwachting in. Het zou namelijk drie dagen lang regenen. Dat deed het wel in Moskou want daar hebben straten blank gestaan.


De finish op het Rode Plein. Enkele honderden mensen stonden ons op te wachten. We werden gehuldigd, moesten zingen, dansen en ons laten interviewen door de nationale media. Er is meer dan 160 duizend dollar opgehaald. Dat is 20 procent van het budget van stichting DownSideUp. De directie van de organisatie is jullie dan ook dankbaar voor het geld dat jullie geschonken hebben. Ik ook, bedankt.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Gefeliciteerd KANJER! Goed gedaan jochie....mooie prestatie weer. Plezier nog in Moskou, doe ze de groeten, en veilige reis wanneer je terug vliegt!

1:48 PM  
Anonymous Anonymous said...

Best genoch! Moai wurk Hayo, genietsje der mar efkes fan.

Weistra

8:46 AM  

Post a Comment

<< Home