Friday, July 17, 2009

Slagharen

We hadden hoog bezoek uit Moskou. Remco was een weekje over. We hadden bedacht dat we vanwege zijn opgroeiende zoon Slagharen maar moesten bezoeken.

Op zich niets mis mee, Slagharen. Alleen weten ze wel hoe ze geld moeten verdienen. Eerst betaal je een aardig bedrag voor de entree. Daarnaast moet je voor veel kleinere attracties, zoals een kraan waarmee je zand kunt afgraven, gewoon betalen. Eigenlijk een beetje schande. Wat wij verder opvallend vinden aan Slagharen is dat eigenlijk alles is zoals het 25 jaar geleden was. Ja, een paar attracties erbij. Maar ook niet meer dan dat. We hebben wel een leuke dag gehad.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ja, pretparken zijn leuk als je niet teveel op de kosten wilt letten.

Alhoeewel dat bij de Efteling (waar ik vorige week voor het eerst in mijn veertigjarig bestaan was) toch echt alleen geld voor de entree vraagt.

Mooi park is dat. Groot, ruim opgezet en voor elk wat wils; groot en klein.

Slagharen is ten opzichte van 25 jaar geleden (ging zelf regelmatig op schoolreisje naar Slagharen) toch behoorlijk veranderd. Oke, die grote planeet staat er nog. Maar de entree is totaal anders en het openlucht zwembad is er ook niet meer.

4:01 PM  

Post a Comment

<< Home