Friday, January 18, 2008

Voorspelling

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

patrick of dennis. De laatste omdat hij totaal niet opvalt, en eigenlijk op de radio en televisie best een opvallend figuur is. De eerste omdat hij zo onhandig bezig was met dat geld omhakken. Kom op zeg, het is een vent! kun je toch wel hakken. En het geld gewoon aan de lange opvallende Coen meegeven. Dat ging te makkelijk.

11:35 AM  
Blogger Bootsma said...

Hij is een onhandige homo. Kom op zeg. Coen was de genius achter de indeling van de groepen. Hij bleef achter om het geld op te halen. Met het meeste geld werd hij gepakt. Daarnaast met de tassen: Was het niet zijn tas die gebruikt en gevuld werd? Juist. En vanuit de toren: drie makkelijke namen maar toch twee kiezen die multi-interpretabel zijn. Bovendien: Over niet zichtbaar gesproken... Coen wordt nooit genoemd door zijn mede-kandidaten.

3:16 PM  
Blogger Running Thony said...

Inderdaad, ik verdenk Coen al vanaf de eerste uitzending. Waarom moest hij als laatste klimmen, Edo had immers nooit boven gekomen. ook liet hij dat meiske met hoogtevrees eerst klimmen, ja dan weet je zeker dat het lang duurt. En Coen blijft inderdaad een grijze muis. Coen valt totaal niet op. Ik ksn niet zeggen dat hij iets met die morse kon rommelen. Alleen omdat Annete ziek was moest Coen hier wel aan meewerken. Anders had hij het ergens anders kunnen verzieken. Voor mij is de mol ook Coen.

7:41 PM  

Post a Comment

<< Home