Tuesday, March 20, 2007

Tongariro Crossing, Nieuw Zeeland (2)

Nog even een aanvulling op de vorige post. De bergtop die je ziet is beter bekend als 'Mount Doom' uit de film 'Lord of the Rings.' De hellingen van 'Doom' zijn echter op en andere berg gefilmd. Voor de Maori is Mount Ngauruhoe een heilige plek en daarom kreeg regisseur Peter Jackson geen toestemming om hier te filmen.

We nemen woensdag de ferry naar het zuidereiland. Daar trekken we een paar dagen op met een vriendin van Jose. Vandaag geen foto's. De batterij van de camera is leeg (Uren gezocht om een lader. Die van huis werkt niet. Andere stekker, een Brits model) en het internet is bijzonder traag op onze locatie in Wellington.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hoi stel,

We zijn goed aangekomen in Kiev. Per vandaag ook internet aansluiting, dus kunnen we jullie reis mooi volgen. We genieten van alle foto's en verhalen van jullie belevenissen aan de andere kant van de wereld. Doen jullie de groeten aan Frodo van ons.

до сбидания,

Сандер и мариска

9:09 PM  
Blogger Bootsma said...

Privjet Sander en Mariska. Kak dela? Goed te horen dat alles in orde is daar. Succes en we hebben contact als we terug zijn. Hayo en Jose.
p.s. Frodo dankt jullie voor de aandacht.

4:46 AM  

Post a Comment

<< Home