Monday, April 17, 2006

Paasbrunch

Op tafel staat: Een salade met ei, avocado, botersla, veldsla en een dressing van yoghurt, olijfolie, wittewijnazijn en wat zwarte peper. Verder een suikerbrood, kukeleku-brood (gewoon brood met chocola erin) honing-notenbrood, koffie, eiersalade met uitgebakken ham, bieslook en yogonaise. Verder een tomatenquiche en uiteraard sap. Dat alles afgemaakt met een croissant en een tortilla-tosti met tomaat en mozarella.

2 Comments:

Blogger M@rijke & W@be said...

Dat sjocht d'r hiel lekker út. Sa komme we wol oan de nijsberjochten oer dat de mienskip hieltiid mear jild útjout oan Peaskeguod. At ik dit simmerske en kulinaire keunstwurk sjoch soe ik kriist ek op nûmer twa sette. Hearlyk...

10:25 PM  
Blogger mischa said...

Ik dacht dat ik zo'n beetje de enige was die nog het woord 'botersla' gebruikte. Zelfs mijn groenteboer kent het niet. Maar da's dan ook een Egyptenaar.

8:09 PM  

Post a Comment

<< Home